NL FR EN

Aanbieder

Wie zijn we en hoe helpen we jou op weg? 
Meet & Wash is een product van LDL Group, waarmee we het creëren van een centrale ontmoetingsplek als doel stellen. Immers, wordt er in de huidige samenleving nauwelijks tijd gemaakt voor een praatje met onbekenden, het leren kennen van de nieuwe buren of bijvoorbeeld het verwelkomen van andere gasten op een recreatiepark. Mensen hebben het druk met hun werk, met het gezinsleven en de zaken op school. Terwijl het vuile wasgoed van uw bewoners of bijvoorbeeld gasten gewassen wordt in de collectieve voorziening die Meet & Wash voor u creëert, hebben zij de mogelijkheid juist dat eerste praatje met elkaar te maken. Wie weet, wat voor mooie vriendschappen hier straks gesloten worden! MeetandWash - Vierkant - Content - 11
MeetandWash - Vierkant - Content - 8

Hoogwaardige service staat bij ons voorop

Wanneer u voor het concept van Meet & Wash kiest, wilt u ervan verzekerd zijn dat de wasmachines en bijvoorbeeld wasdrogers naar behoren functioneren. Ze moeten betrouwbaar zijn en het vuile wasgoed van bewoners en gasten schoon, bij voorkeur droog en vooral zonder schade teruggeven.  Meet & Wash  voorziet u in deze behoefte! Wij werken uitsluitend met witgoed van gerenommeerde en kwalitatief hoogwaardige producenten. Loopt u onverhoopt toch tegen een probleem aan? We komen zo snel mogelijk bij u langs om het apparaat te herstellen. Standaard worden de apparaten gratis bij u op locatie geplaatst. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar. Breng mensen met elkaar in contact 

Start vandaag nog met het samenbrengen van mensen, door te kiezen voor het concept Meet & Wash. Samen richten we een collectieve wasvoorziening in op uw recreatiepark, binnen uw zorginstelling of bijvoorbeeld in uw studentencomplex. Vooraf bepalen we samen met u aan welke eisen en wensen deze voorziening moet voldoen, om vervolgens zo snel mogelijk over te gaan tot het plaatsen van de verschillende machines. Het samenbrengen van mensen past bij een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. 
MeetandWash - Vierkant - Content - 5
Wat bieden we aan?
  • Gedeelde inkomsten

  • Ecologische machines

  • Reparaties binnen 48u

Formules

pexels-sarah-chai-7282372

Cashless

Gebruikers kunnen gemakkelijk via een app of centraal betaalsysteem (op aanvraag) betalen.

handsome-man-doing-laundry-at-laundromat-shop-2021-08-26-16-21-12-utc

Reserveringssysteem

Wasmachines kunnen door gebruikers gereserveerd worden. Zo zijn ze zeker dat de wasmachine of droger vrij is op het tijdstip dat ze het toestel willen gebruiken.
VOOR WIE?

Past het Meet & Wash-concept bij u?

Bent u eigenaar van een studentenhuis, serviceflat, sociale woning, vakantiepark, camping, tankstation, parkeerterrein, etc.? Meet & Wash biedt wasplaatsen aan zodat elke bewoner of gast gemakkelijk zijn/haar was kan doen, wanneer hij/zij het maar wil.

Wat bieden we aan?

De voordelen van een collectieve wasplaats

  • Gratis plaatsing

    We plaatsen de wasmachines en droogkasten volledig gratis. Ook de reparaties zijn kosteloos.

  • Reparaties binnen 48u

    Bij een gemeenschappelijke wasruimte moet elke machine elk moment van de dag perfect functioneren. Daarom repareert Meet & Wash elke storing binnen de 48 uur.

  • Eerlijke verdeelsleutel

    Met een eerlijke verdeelsleutel zorgen we ervoor dat iedereen er baat bij heeft.

Volg ons op Facebook voor meer nieuwtjes

© Meet & Wash - Privacyverklaring - Realisatie: SiteOnline - Sitemap