NL FR EN

Verhoog de service voor uw gasten met een was boutique

Als ondernemer van een camping of vakantiepark wilt u uw gasten een onvergetelijke vakantie-ervaring geven. Daarom bent u altijd op zoek naar manieren om de gasten te verrassen, maar ook tegemoet te komen in hun behoeften. Wassen in de vakantie is meestal niet een eerste prioriteit, maar soms wel een noodzakelijk kwaad. Met ons Meet & Wash concept biedt u een exclusieve wasfaciliteit aan uw gasten. Daarbij snijdt het mes aan twee kanten: lees maar mee.

ONHOLIDAY_shutterstock_145171495

Was boutique voor uw gasten

Onze was boutique, uitgerust met de allerbeste apparatuur, maakt het voor uw gasten mogelijk om zelfstandig hun was te doen. Vooral op campings en vakantieparken waar gasten langer verblijven, is de mogelijkheid om kleding te wassen een belangrijk voordeel. De wasfaciliteit is niet alleen praktisch, het zorgt ook voor extra comfort en maakt de vakantiebeleving completer.

33333333333333

Dubbel voordeel

En waarom het dan dubbel voordeel oplevert? Door een was boutique op de camping maakt u het uw gasten niet alleen makkelijk, ook verbroedert deze ruimte. De gasten knopen low-key makkelijk een praatje aan. En dat draagt bij aan het vakantiegevoel: gezelligheid, vrijheid en met elkaar zijn.

Eerlijke verdeelsleutel

Door de wasmachines te combineren met wasdrogers, zijn de faciliteiten het hele jaar door te gebruiken, ongeacht het seizoen. Bovendien profiteert u als ondernemer van de Meet & Wash services mee door de inkomsten middels een eerlijke verdeelsleutel verdeeld. Dit geeft u de mogelijkheid om extra service aan te bieden zonder extra kosten.

222222222222

Koffer vol schone kleren

Met ons concept van Meet & Wash, geeft u de service voor uw gasten een boost en biedt u een vakantie-ervaring die de vakantie van voornamelijk gezinnen makkelijker maakt. Alle vakantievierders kunnen nadertijd met een koffer vol schone kleren huiswaarts keren. Wedden dat ze u nadertijd dankbaar zijn?

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek de vele voordelen die Meet & Wash te bieden heeft.

Realisaties

  • Roompot vakantieparken

  • Floréal Group

  • Sunparks

  • Camping Klein Strand

  • Camping Chênefleur

MeetandWash - Content - 6

Volg ons op Facebook voor meer nieuwtjes

© Meet & Wash - Privacyverklaring - Realisatie: SiteOnline - Sitemap