NL FR EN
MeetandWash - Vierkant - Content - 5

Wasplaats met gedeelde inkomsten

Meet & Wash is een wasplaats voor collectief gebruik. We installeren gratis wasmachines en drogers, zodat uw bewoners of gasten collectief gebruik kunnen maken van deze wasplaats. Meet & Wash biedt u alleen maar voordelen: u hoeft niet te investeren in toestellen, betaalt geen onderhoudskosten en storingen repareren wij binnen 48 uur. Bied een collectieve wasplaats aan zonder te investeren in wasmachines en drogers!

Wat we aanbieden
  • Gratis plaatsing

    We plaatsen de wasmachine en droogkasten kosteloos en installeren aan de bestaande voorzieningen.

  • Reparaties binnen 48u

    Bij een gemeenschappelijke wasruimte moet elke machine elk moment van de dag perfect functioneren. Daarom repareert Meet & Wash elke storing binnen de 48 uur.

  • Eerlijke verdeelsleutel

    Met een eerlijke verdeelsleutel zorgen we ervoor dat iedereen er baat bij heeft.

Circulair economische wasplaats

Een gemeenschappelijke wasplaats draagt niet enkel bij aan het drukken van kosten, maar heeft ook een positieve invloed op de ecologische afdruk van elk individu. Collectieve wasplaatsen spelen perfect in op de deeleconomie. Door de lange levensduur van de machines tegenover huishoudelijke machines draagt het concept Meet & Wash ook bij tot het verminderen van de e-waste.
De levensduur van een professionele wasmachine ligt aanzienlijk hoger dan die van een particuliere wasmachine. Gemiddeld houdt een huishoudwasmachine het ongeveer 5.000 draaiuren vol, een professionele wasmachine kan tot wel 30.000 draaiuren aan. Met Meet & Wash bent u zeker van een lange levensduur van elke wasmachine en droger, én van inkomsten. Dit past dan ook perfect in de filosofie van de circulaire economie.

about1

Volg ons op Facebook voor meer nieuwtjes

© Meet & Wash - Privacyverklaring - Realisatie: SiteOnline - Sitemap