NL FR EN

STUDENTENHUIZEN

Studenten die op eigen benen leren staan en hun was niet meer laten doen door ‘Hotel Mama’, hebben nood aan een wasoplossing. Bent u een huisbaas of beheerder van studentenflats? Voorzie dan een gemeenschappelijke wasruimte voor de studenten. Aangezien ‘hotel mama’ niet van toepassing is voor internationale studenten is het aanbieden van een collectieve wasplaats een grote meerwaarde in uw studentenhuis.

Realisaties

 • KU Leuven

 • VUB Brussel

 • Xior Group

 • Studéo

 • Quares

shutterstock_364952228
Wat we aanbieden
 • Gratis plaatsing

  We plaatsen de wasmachine en droogkasten kosteloos en installeren aan de bestaande voorzieningen.

 • Reparaties binnen 48u

  Bij een gemeenschappelijke wasruimte moet elke machine elk moment van de dag perfect functioneren. Daarom repareert Meet & Wash elke storing binnen de 48 uur.

 • Eerlijke verdeelsleutel

  Met een eerlijke verdeelsleutel zorgen we ervoor dat iedereen er baat bij heeft.

-3

Meet & Wash binnen studentenhuizen

Een studentenhuis of studio is qua ruimte vaak beperkt. Plek voor een wasmachine, laat staan een wasdroger heeft men er doorgaans niet. Mede ook, doordat de aansluiting voor dergelijke apparatuur ontbreekt. Voor studenten reden om het vuile wasgoed mee naar hun ouders te nemen, wanneer zij deze eens per twee of drie weken bezoeken. Dit kan makkelijker! Kies voor het concept van Meet & Wash als verhuurder van studentenkamers en studio’s. Meet & Wash biedt studentenhuizen niet alleen betere faciliteiten, ook nodigt het bewoners uit elkaar beter te leren kennen. Wie wonen er eigenlijk in mijn studentencomplex?

Duurzaam, kwalitatief goede wasmachines voor studentenhuizen

Meet & Wash biedt studentenhuizen kwalitatief goede en duurzame wasautomaten aan. Duurzaamheid is ook voor veel studenten een steeds belangrijker thema, het gaat onder meer over hun toekomst. Draag als verhuurder van deze studentenhuizen een steentje bij aan een duurzame wereld, door bewust voor professionele, duurzame apparatuur te kiezen binnen deze panden. Promoot uw voorziening, door studenten te wijzen op de mogelijkheid binnen de Meet & Wash-voorziening een praatje aan te gaan met medebewoners. Het maakt het wassen van kleding een stukje leuker!

222222222222
33333333333333

Advies over wasvoorzieningen in studentenhuizen

Vindt u het lastig te bepalen welke voorzieningen benodigd zijn voor studentenhuizen? Wash & Meet heeft vaker voorzieningen gerealiseerd voor dergelijke complexen. We delen onze ervaringen graag met u, om op u basis hiervan een passende samenstelling van wasmachines en wasdrogers aan te kunnen bieden. Standaard leveren we onze voorzieningen met een uitgebreide service. Niet alleen komen onze monteurs de wasmachines en wasdrogers bij u plaatsen. Mocht er sprake zijn van een defect, dan staat een team van ervaren monteurs klaar om deze te verhelpen. U wilt niet dat bewoners van uw studentenhuizen zonder wasapparatuur komen te zitten.

Volg ons op Facebook voor meer nieuwtjes

© Meet & Wash - Privacyverklaring - Realisatie: SiteOnline - Sitemap