NL FR EN

Onderweg

Tankstations of parkeerterreinen, een vrachtwagenchauffeur die lange afstanden moet rijden binnen Europa is altijd onderweg. Het wassen en drogen moet dan vaak letterlijk tussen twee stops gebeuren. Daarom is het een absolute noodzaak om de kleding "along the way" te kunnen wassen.

Daarom maken tankstations, openbare parkeerterreinen en transportbedrijven vaak gebruik van Meet & Wash. Met een simpele muntinworp kan de trucker weer verder.ONTHEROAD_shutterstock_223574899

Meer dan een voorziening om onderweg kleding te wassen

Het concept van Meet & Wash gaat verder dan slechts het bieden van faciliteiten om vervuilde kleding te kunnen wassen en drogen. Denk ook aan de mogelijkheid om een praatje te maken met andere vrachtwagenchauffeurs, terwijl men gezamenlijk wacht tot de wasmachines en wasdrogers hun werk gedaan hebben. Niet voor niets draagt ons concept de naam Meet & Wash; ontmoeten en wassen. Zeker voor vrachtwagenchauffeurs, die normaliter voornamelijk individueel aan het werk zijn, kan een praatje tijdens het wassen van kleding een meerwaarde bieden tijdens de werkdag.

MeetandWash - Content -3

Uitgebreide service bij wassalon aan de snelweg

Organisaties die voor het concept van Meet & Wash kiezen, profiteren van een uitgebreide service. Onze dienstverlening is gebaseerd op gedeelde inkomsten, wat maakt dat men zelf niet hoeft te investeren in dure wasmachine en wasdrogers. Het zou al snel een investering van duizenden euro’s vergen. Evenals dat organisaties geen omkijken hebben naar het oplossen van defecten aan deze professionele apparaten; ons team met monteurs staat klaar om nieuwe apparaten aan te sluiten en bestaande wasmachines of wasdrogers te herstellen bij een defect. In de meeste gevallen lukt het ons een defect binnen 48 uur te verhelpen. Zo zit men nooit lang zonder wasmachine of wasdroger.

MeetandWash - Content - 12

Voordelen van professionele machines onderweg

De keuze voor professionele wasmachines en wasdrogers biedt verschillende voordelen; zowel voor de gebruiker, als voor de aanbieder ervan. Een professionele machine is vaak sneller dan een particulier model, evenals dat een groter aantal wasprogramma’s aangeboden wordt. Een vrachtwagenchauffeur kan al snel de weg weer op! Daarbij ligt het aantal draaiuren van een professioneel apparaat veel hoger dan bij particuliere alternatieven. De machine hoeft hierdoor minder snel vervangen te worden, wat de ecologische voetafdruk van de organisatie ten goede komt.

Realisaties

  • Cool Solutions

  • Healthy Fruit

MeetandWash - Content - 6

Volg ons op Facebook voor meer nieuwtjes

© Meet & Wash - Privacyverklaring - Realisatie: SiteOnline - Sitemap