NL FR EN

Parkeerterrein Meet en Wash

Vrachtwagenchauffeur en zakenlieden zijn veel onderweg: stad en ommeland wordt aangedaan. Veel tijd door wordt gebracht achter het stuur. En de tijd die wordt doorgebracht op één plek, is vaak kort. Het wassen van de kleding schiet er daarom niet zelden bij in.

Maar linksom of rechtsom: kleding wordt vies en een mogelijkheid tot wassen ontbreekt vaak in dergelijke situaties. Dat moet toch makkelijker kunnen, dachten wij bij Meet en Wash.car park

Wassen bij parkeerterrein Meet en Wash

Om die reden riepen we het Meet en Wash ‘parkeerterrein’ in het leven. Tussen twee stops in wordt vervuilde kleding bij tankstations, openbare parkeerterreinen en transportbedrijven met een druk op de knop en in een handomdraai schoongewassen.

Doeltreffend én bovendien werkt dit ‘was-parkeerterrein’ verbroederend. Wordt er gewacht in de ruimte terwijl de wasautomaat en droger op volle toeren draaien, dan is er tijd voor het aanknopen van een praatje. Het verkort de was- en droogtijd niet daadwerkelijk, maar gevoelsmatig wel.

laundromat-1524270_1280

Service parkeerterrein Meet en Wash

Nu horen we je denken: de kosten voor de aanschaf van dure wasmachines en drogers loopt snel in de prijzen. Dan kunnen we je gerust stellen. Kies je als organisatie voor het Meet en Wash parkeerterrein-concept, dan hoef je geen grote investeringen te doen.

Ons concept is namelijk gebaseerd op gedeelde inkomsten. En ook voor mogelijke defecten staan we garant: ons team met monteurs staat klaar voor het aansluiten van nieuwe apparaten en repareert defecte wasmachines of drogers. We streven ernaar defecten binnen 48 uur op te lossen.

laundry-saloon-gd4b890c34_1280

Een doordacht concept

Meet en Wash. Of vrij vertaald: ontmoet en was, is dus een benaming die niet uit de lucht komt vallen. Een concept dat naast de doelmatigheid – het wassen en drogen van kleding- ook nog eens gezelligheid in de hand werkt.

Het is aantrekkelijk om een mogelijke samenwerking in ogenschouw te nemen, omdat onze professionele wasmachines sneller wassen dan particuliere modellen. De machine hoeft bovendien door het hoge aantal draaiuren minder snel vervangen te worden. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Realisaties

  • Cool Solutions

  • Healthy Fruit

MeetandWash - Content - 6

Volg ons op Facebook voor meer nieuwtjes

© Meet & Wash - Privacyverklaring - Realisatie: SiteOnline - Sitemap