NL FR EN

Multi-housing

Verhoog het community gevoel én het aantal beschikbare m² in uw multi-housing project door een collectieve wasplaats aan te bieden. Niet alleen wint de bewoner aan m² in zijn (vaak) berging, maar ook leert hij of zij z’n buren beter kunnen door een nieuwe ontmoetingsplaats in uw gebouw. WIN-WIN!SERVICEFLATS_shutterstock_128291111

Voordelen van multi-housing

Geef bewoners van uw multi-housing project het gevoel een community te vormen, door voor hen een centrale wasplaats te realiseren. Denk aan een gemeenschappelijke ruimte, waar bewoners de mogelijkheid hebben hun vuile wasgoed te wassen en drogen. Het biedt hen verschillende voordelen. Niet alleen hebben ze er de mogelijkheid nieuwe sociale contacten op te doen; ook hoeven ze zelf niet in een dure wasmachine te investeren. Meet & Wash helpt u graag bij de realisatie van zo’n voorziening in uw multi-housing project.
son-helping-his-father-wheelchair-near-nursing-home

Voordelen Meet & Wash voor aanbieders multi-housing

Ook als aanbieder van multi-housing oplossingen profiteert u van verschillende voordelen met een oplossing van Meet & Wash. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat de wasmachines en -drogers geheel gratis geplaatst worden. Dit hoeft u niet zelf te doen; we hebben een ervaren en vakkundige technische dienst tot onze beschikking. Niet alleen hoeft u niet te investeren in een professionele oplossing voor wassen en drogen binnen uw multi-housing project; ook aan het onderhoud bent u niets kwijt. Wij voeren het voor u uit! De inkomsten worden volgens een eerlijke verdeelsleutel gedeeld.
Realisaties

  • OCMW Destelbergen

  • OCMW Sint-Martens-Latem

  • Kastanjevesten

  • GVO

  • Senior Living Group

  • Senior Assist

  • SPRL Seniors Acitivity

MeetandWash---Vierkant---Content---5

Volg ons op Facebook voor meer nieuwtjes

© Meet & Wash - Privacyverklaring - Realisatie: SiteOnline - Sitemap