NL FR EN

OP VAKANTIE

Op een vakantiepark kunnen kinderen zich vaak uitleven en raakt kleding snel vuil of bezweet. Met een MEET&WASH wassalon op uw vakantiepark hoeven jullie gasten die vuile was niet mee te nemen naar huis maar kunnen ze die meteen in het wassalon van het vakantiepark zelf doen.

Wist u dat een wasmachine van MEET&WASH twee keer sneller wast dan een huishoudmachine en veel meer wasbeurten aankan? Dat uit zich in een lager energieverbruik en lage kosten voor een vlekkeloze service die u de eindgebruiker aanbiedt.

  • De industriële apparatuur kan meer wasbeurten aan (20.000 t.o.v. 4.500)

  • Onze machines wassen twee keer sneller dan een huishoudmachine

  • Lager energieverbruik

  • De machines maken een grote hoeveelheid kleding efficiënt schoon

  • MEET&WASH heeft een eigen installatie- en technische dienst

ONHOLIDAY_shutterstock_145171495

Verbeter de service voor uw gasten

Als eigenaar van een camping of vakantiepark heeft u het beste met uw gasten voor. Door het jaar heen doet u er alles aan de service die u gasten biedt te optimaliseren, om hen de droomvakantie te kunnen bieden die zij wensen. Door te kiezen voor het concept van Meet & Wash, verbetert u deze service. Zeker op campings en vakantieparken waar gasten langere tijd verblijven, biedt het een groot voordeel dat gasten hier kunnen wassen. Combineer de wasmachines met wasdrogers, zodat men de machines niet alleen in de zomer kan gebruiken. Daarbij profiteert u zelf ook mee; de inkomsten worden middels een eerlijke verdeelsleutel verdeeld.

33333333333333

Duurzame en sociale oplossing voor recreatieparken

Middels het concept Meet & Wash draagt u bij aan een duurzame en sociale manier van ondernemen. Zoals reeds opgesomd, bieden de wasmachine en -drogers die we u bieden verschillende voordelen; een laag energieverbruik, een hoge efficiëntie en een groter aantal draaiuren dan particuliere modellen. Door een centrale wasvoorziening in te richten, brengt u de gasten van uw vakantiepark of camping samen. Het maakt Meet & Wash tot een hele sociale voorziening.

222222222222

Meet & Wash biedt u een totaaloplossing

Niet onbelangrijk bij de keuze voor het concept van Meet & Wash is het feit, dat u profiteert van een uitgebreide totaaloplossing. Zo zorgen onze monteurs voor de plaatsing en het aansluiten van uw wasmachines en -drogers. Dit doen we kosteloos, het is onderdeel van de service. In het geval van een storing wilt u deze op een zo kort mogelijke termijn laten oplossen. Er is voor gasten niets vervelender dan een wasmachine welke dagenlang in storing staat. Wij bieden u de garantie dat machines binnen 48 uur gerepareerd worden in het geval van een storing.

Realisaties

  • Roompot vakantieparken

  • Floréal Group

  • Sunparks

  • Camping Klein Strand

  • Camping Chênefleur

MeetandWash - Content - 6

Volg ons op Facebook voor meer nieuwtjes

© Meet & Wash - Privacyverklaring - Realisatie: SiteOnline - Sitemap